Om aktietipsen

Här på aktietipsen.se skriver vi om vilka aktier vi tycker är heta, speciellt de som är uppmärksammde av marknaden. Det behöver inte betyda att de är köpvärda, utan vi skriver ner våra tankar om bolagen eller hur aktien handlas. Ibland kan det vara långsiktiga tips eller mer kortsiktiga, det beror på hur marknaden ser ut samt vår inställning till aktien.

Kom ihåg att tipsen inte ska ses som köpråd, se till att alltid läsa på om företagens verksamhet och värdering. Innehållet är mer fingervisningar om vad andra på marknaden tittar på eller handlar i för aktie. Börsen rör sig kraftigt upp och ner, även på dagsbasis så du kan förlora pengar snabbt på börsen. Du kan vara daytrader, swingtrader eller värdeinvsterare så ett perspektiv utesluter inte det andra, utan det handlar om vad som funkar för dig som person. Vissa gillar snabba aktievinster andra gillar stabila kassaflöden med utdelningar varje år som de kan leva på.

Hoppas du gillar sidan, kom gärna med förslag på vad vi kan göra bättre. Skriv i så fall en rad i kommentarsfältet på något av alla inlägg.

Tack för att du besöker aktietipsen.se!

Kontakt:

E-post: kontakt@aktietipsen.se